x

Luxe akte / laptoptas van Thierry Mugler

€ 59,99

Omschrijving

In nette staat. Er zitten een paar krasjes op. Dit valt niet op. Zeer luxe en elegante thierry mugler akte/ laptop merktas. Stijlvolle, zwarte tas met draagriem. Niet van echt te onderscheiden luxe kunstleer. De hardware is van mat zilverkleur. Afmetingen: lengte 42cm x hoogte 31cm x breedte 4-16 cm. De tas heeft de mogelijkheid om afgesloten te worden met een metalen klikgesp (2 sleuteltjes bijgesloten, zie foto) en heeft 5 grote compartimenten waaronder 2 met ritssluiting. Ook zit er een draagriem bij. Eén van de binnenvakken heeft aan de zijkant vakjes bestemd voor pennen/potloden, pasjes en telefoon, etc.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.99

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • Bank transfer in de webshop
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop