0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Rotterdam

Rotterdam

Garantie

 

Standaard Garantie 1 maand

1 MAAND GARANTIE
U heeft standaard 1 maand garantie op alle producten* Garantie word enkel gegeven op vertoon van de originele aankoopbon/factuur! Het product in dezelfde staat is zoals gekocht en het een defect of gebrek van het product betreft. In het geval van defect krijgt u een reparatiebon en zal onze technische dienst het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Mocht het probleem niet te verhelpen zijn zal een van onze verkoopmedewerkers met u kijken of we een geschikt vervangend product voor u in onze winkel hebben. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u van ons een tegoedbon die altijd minstens een jaar geldig is.
Wij geven geen standaard garantie op: Accu’s, smartphones, Games, DVD/CD/LP, Software/firmware, fietsen, scooters. Garantie is altijd mogelijk vraag een van onze medewerkers naar de aanvullende garantie!

1 Jaar Garantie op nieuwe producten

1 JAAR GARANTIE NIEUWE PRODUCTEN
Wij geven 1 jaar garantie op nieuwe  producten die wij in onze winkel verkopen, u kunt deze producten herkennen aan de ‘New Product’ sticker, er staat altijd op het product welke garantietermijn er word gegeven en dit staat tevens op de bon vermeld! Garantie word enkel gegeven op vertoon van de originele aankoopbon/factuur! Het product in dezelfde staat is zoals gekocht en het een defect of gebrek van het product betreft. In het geval van defect krijgt u een reparatiebon en zal onze technische dienst het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Mocht het probleem niet te verhelpen zijn zal een van onze verkoopmedewerkers met u kijken of we een geschikt vervangend product voor u in onze winkel hebben. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u van ons een tegoedbon die altijd minstens een jaar geldig is.    Wij geven geen garantie op: Accu’s, Games, DVD/CD/LP, Software/firmware, fietsen, scooters. Garantie is altijd mogelijk vraag een van onze medewerkers naar de aanvullende garantie!

Retourvoorwaarden (Online)

Je hebt op online aankopen van Used Products Rotterdam 14 dagen zichttijd, wat inhoud dat wanneer je het product niet hebt gebruikt of anderszins hebt geopend het product mag retourneren. Let wel dat je eerst contact opneemt via Rotterdam@usedproducts.nl alvorens je een product retour stuurt. Het product compleet, ongebruikt, onbeschadigd in dezelfde staat inclusief garantiezegel e.d. dient te worden aangeboden incl. alle meegeleverde accessoires mee retoursturen.

Artikelen die je niet kunt retourneren: Aanbiedingen, speciale prijs en/of geen garantie producten

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Used Products Rotterdam niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour naar Used Products Rotterdam over het algemeen voor eigen rekening zijn.