x

BEG LUXOMAT - Bewegingsmelder PD3N-1C-IB

€ 24,99

Aantal:

Omschrijving

Nieuw in doos. 

Deze inbouw LUXOMAT bewegingsmelder van BEG heeft één kanaal voor het schakelen van verlichting. De melder is zo betrouwbaar dat zelfs de kleinste bewegingen worden ontdekt. De bewegingsmelder heeft een detectiebereik van 360° en een reikwijdte van maximaal 10m dwars, 6m frontaal en 4m zittend. Met de meegeleverde afdekkapjes kan het detectiebereik worden ingeperkt.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.99

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • Bank transfer in de webshop
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop