x

Tanglewood DBT SFCE PW Discovery Electro Acoustic Left Handed

€ 149,99

Omschrijving

Verkeerd in nieuwstaat!

 

De Tanglewood Discovery DBTSFCEPWLH is een soepel spelende en stijlvolle left handed Elektro-akoestische Gitaar, perfect voor beginnende spelers die op zoek zijn naar signatureTanglewood klank en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Gemaakt van een Pacific Walnut body met Mahonie hals en 20 fret eboncore toets biedt de Discovery DBT SCFE een rijke, volle klank en soepele speelbaarheid perfect voor beginners. Daarnaast bevat de Tanglewood DBT SFCE ook een black walnut brug met ABS-zadel, Tanglewood TEQ-3BT voorversterkersysteem met tuner, die cast tuners en chroom hardware.

 

Incl: Opbergtas

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren