x

Speedlight SB-900

€179,99

Omschrijving

Staat: Zo goed als nieuw.

Specificaties: De Nikon SB-900 Speedlight is een veelzijdige en krachtige i-DDL-flitser. Zijn uitgebreide mogelijkheden zijn ideaal voor creatieve fotografie. Drie verschillende flitspatronen kunnen van hetzelfde onderwerp drie totaal verschillende plaatjes maken. Maak gebruik van Centrumgericht, Standaard en Gelijkmatig en geef je foto de juiste sfeer. De flitskop is zowel horizontaal als verticaal kantelbaar, zodat hij vanuit elke hoek een lichtje kan bij schijnen. Bounce de flits tegen het plafond of muur, zodat er een mooi egaal lichteffect ontstaat.

De aanwezigheid van storend licht, van bijvoorbeeld een gloeilamp of TL-buis, is geen probleem. Je SB-900 Speedlight geeft aan je camera door welke witbalans nodig is. Het automatisch zoombereik van 17-200 mm weet hij in 1,2 seconde af te leggen. Dankzij het versterkingsschakeling kan hij razendsnel opladen, zodat je direct door kan gaan met fotograferen. Wees niet bang dat je te veel van je flitser vraagt. Wanneer je te lang doorgaat, waarschuwt een thermisch beveiligingssysteem dat hij oververhit raakt.

Acessoires: Opbergtasje.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop