x

Singing machine SDL2093 karaoke-machine

€179,99

Omschrijving

In een uitstekende staat. inclusief adapter. Zit geen microfoon bij dit product.

Met HDMI / Bluetooth / USB.. Ook werkt dit product op accu.

Zitten 2 microfoon ingangen/ aansluitingen op.

De eerste karaoke-machine met officiële auto-tune-software met ARM-processor voor spraakcorrectie. Zeven Gender Effecten Auto-Tune met variabele intensiteit: Pop, Hip-Hop, Rock Alternative, Concert Hall, Grunge en Country. Oplaadbare batterij meer dan 25 uur. Afspelen van Hi-Def karaoke-video's in full-motion via USB (MP4). Een volwaardige 8 inch woofer en 3 inch tweeter voor dynamisch geluid in volledige omvang.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop