x

SENNHEISER HD 4.40BT WIRELESS HEADSET

€79,99

Omschrijving

Zo goed als nieuw

 

Met de stijlvolle Sennheiser HD 4.40BT geniet je in alle vrijheid van je muziekcollectie. Het gesloten ontwerp van de over-ear-hoofdtelefoon creëert een onberispelijk geluid en een krachtige basweergave. De intuïtieve bedieningsknoppen op de oorschelp zorgt ervoor dat je met één aanraking telefoongesprekken aanneemt en je muziek bedient. Daarnaast koppel je eenvoudig de hoofdtelefoon via Bluetooth en NFC aan je audiobron om vervolgens draadloos te kunnen genieten van je favoriete muziek. De ingebouwde accu zorgt voor 25 uur luisterplezier. Na gebruik berg je de Sennheiser HD 4.40BT veilig op in de meegeleverde case.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop