x

Motorola DP1400 UHF analoog

€149,99

Aantal:

Omschrijving

Zo goed als nieuw.

De Motorola DP1400 is een instapmodel van Motorola. De Motorola DP1400 vervangt de populaire Motorola CP040 en heeft dezelfde lader, batterij, antenne, riemclip en audio aansluitingen.

De Motorola DP1400 VHF analoog heeft alleen de mogelijkheid om analoog te communiceren. Het is mogelijk om een digitale licentie aan te schaffen waardoor u ook digitaal kunt communiceren. De langzame overstap is met name prettig als u nog bestaande analoge portofoons heeft. U kunt dan langzaam faseren.

De belangrijkste kenmerken van deze portofoon zijn:

16 kanalen
Twee vrij instelbare toetsen
Analoge communicatie
Update naar digitaal mogelijk

De DP1400 is spatwaterdicht en daarmee ideaal voor bedrijfshulpverlening, bouw en industrie. De twee vrij instelbare toetsen maken het mogelijk om een grote range van mogelijkheden te programmeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de naam van het kanaal uit te spreken, de noodknop te activeren of het batterij niveau op te vragen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop