x

Elgato HD60 S+ - Extern - Game Capture Kaart - PS4 + Xbox One + Windows

€ 99,99

Omschrijving

Met de Elgato HD60 S+ game capture kaart kun je hifi console games spelen met een verbluffende 4K60 HDR, terwijl de game wordt vastgelegd in een superieure 1080p60 HDR10-kwaliteit. Compatibiliteit met elke streaming software geeft je volledige creatieve controle en Instant Gameview bekrachtigt je workflow met ultralaag latente technologie. Je bent in recordtijd op Twitch of YouTube en kunt onmiddellijk de aandacht van je publiek pakken. Of ga terug in de tijd met Flashback Recording om epische momenten op te slaan voor moeiteloze postproductie. Sluit gewoon je console en computer aan en ga aan de slag. Geen vervelende installatie of ingewikkelde software. Het gaat alleen om jou, jouw game en jouw kijkers. Direct aangesloten via HD60 S+.

 

Geleverd met USB-C / USB 2.0 voedingskabel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.99

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • Bank transfer in de webshop
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop