x

3M Peltor Alert FM-radio gehoorkap met hoofdband

€ 99,99

Omschrijving

De 3M Peltor Alert FM-radio gehoorkap met hoofdband heeft een gemiddelde dempingswaarde van SNR 31 dB(A) en beschikt over een niveau-afhankelijke functie. Deze functie laat belangrijke omgevingsgeluiden, zoals alarmen of stemmen, door. Daarnaast kan je genieten van de ingebouwde FM radio of via de 3,5mm AUX ingang muziek streamen vanaf een mobiel of MP3-speler. De radio zal automatisch omschakelen van stereo naar mono als het signaal verslechterd. Met de FM-schakelaar kan je eenvoudig je radio-ontvangst uitkiezen. De 3M Peltor Alert FM-radio heeft een flexibele, korte antenne die een constant bereik heeft en geschikt is voor vrij zware werkzaamheden. Met de knoppen is het volume van de niveau-afhankelijke functie of muziek eenvoudig te regelen. Kan op een bouwhelm gemonteerd worden.

Verkeerd in nieuwstaat!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam.

Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031AR Rotterdam

Telefoon: 010-8208551

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.99

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • Bank transfer in de webshop
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop